Projeler

Ücretsiz Kanser Tarama Kayıt Aracı

Ülkece içinde bulunduğumuz bu zor günlerde bir çok vatandaşımız sağlık taramalarını aksatmış durumda. Pek çok vatandaşımız sağlık hizmetlerinden mağdur kalmış, erken teşhis için taramalarını yaptıramamış, kanser hastaları ise tedavilerini istemeden ertelemek zorunda kalmıştır.

Vatandaşlarımıza;

• Tarama zamanı gelmiş fakat gerek ulaşım şartlarından gerek maddi imkansızlıktan taramalarını yaptıramamış vatandaşlarımıza ücretsiz taramaların yapılması için kayıtların alınacağı ve gerekli sağlık kuruluşlarına ücretsiz sevk edidiği,
  • Eğitim ve sağlık direktörü tarafından kanser türleri ile ilgili bilgilerin paylaşılıp soruların cevaplandığı,
  • Diyetisyen eşliğinde sağlıklı yaşam ve doğru beslenme hakkında bilgilerin aktarılacağı, soruların cevaplandığı,