Sevimli Kemoterapi Kutularımız Tüm Hastanelerde Kullanımda

Kanser tedavisinin en önemli unsuru kuşkusuz moral ve motivasyon. Öte yandan acı dolu ve travmatik kemoterapi seanslarını, çozuklarımız için sevimli hale getiren Sevimli Kemoterapi Kutularımızı tüm Türkiye'deki hastanelere göndermeye devam ediyoruz.

Bu hafta, dernek Genel Sekreterimiz Firuze ALpan, Zühtüpaşa Lions ekibi ile birlikte, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji servisini ziyaret ederek, miniklerimize hem bir çok hediyeler verdi hem de sevimli kemoterapi kutularımızı hastane yetkililerine teslim etti.