Projeler

Muzicevi Projesi
Ücretsiz Yaşam ve Konaklama Merkezi

Çağımızın vebası kanser, maalesef sâdece yetişkinleri değil çocuklarımızı da etkisi altına almaktadır. Gerek yetişkin gerek çocuklarımızın, ikamet ettikleri şehirde onkoloji hastanesi bulunmadığı ve/veya büyük şehir hastanelerimize gelmelerinin şart olduğu durumlarda, maddi imkansızlıklardan dolayı başlarını sokacak bir ev bulamamaktadırlar. Kanserle mücadele eden evlatlarımız ve aileleri, yazın park, bahçelerde; kışın da akrabalarının evlerine sığınarak, bazen bir göz odada tedavilerine devam etmeye çalışmaktadırlar. Daha da acısı ise, onkoloji hastanelerinin bulunduğu şehirlerimizde kalacak yeri olmadığı için kanser tedavisine devam edemeyen hastaların olmasıdır.

Kanser hastalarının bu büyük sorununa çözüm olmak amacıyla, İstanbul Şişhane’de bulunan dernek merkez binamızda, Mucizevi – Kanser Yaşam Merkezi’ni hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mucizevi – Kanser Yaşam Merkezi’nde, hastalarımıza ve refakatçilerine, tedavileri boyunca ücretsiz olarak:

• Konaklama (bir refakatçisi ile birlikte kişiye özel odalarda)
  • 7/24 sıcak su, güvenlik,
  • 3 öğün yemek,
  • Psikolojik destek,
  • Beslenme danışmanlığı,
  • Beceri edindirme kursları gibi yaşamsal hizmetleri hastalarımıza vermekteyiz.

Siz de Mucizevi’de bakımları yapılan hastalarımıza destek olun:

BANKA KANALIYLA BAĞIŞLARINIZ İÇİN

1- Akbank – Kasımpaşa Şubesi – TL Hesabı

Hesap Adı: Türk Kanser Derneği

IBAN: TR89 0004 6000 6888 8000 0301 55

2- Türkiye İş Bankası – İstanbul Şubesi TL Hesabı

Hesap adı: Türk Kanser Derneği

IBAN: TR33 0006 4000 0011 2990 5375 45

3- QNB Finansbank – Beşiktaş Şubesi – TL Hesabı

Hesap Adı: Türk Kanser Derneği

IBAN: TR36 0011 1000 0000 0040 8191 09

MUCİZEVİ'DEN KARELER