Basında Biz

Şişli Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz onkoloji günü
16 Haziran 2015 tarihinde, Şişli Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz onkoloji gününe katılım son derece yoğundu.

Dev sağlık çadırlarının kurulduğu ve gün boyunca meme ve prostat kanserleri konusunda bilgilendirmelerin yapıldığı bu çadırlarda bulunan doktorlarımız, ziyaretçilerin sorularını da yanıtladılar.

Açılışını Şişli Belediye Başkanı Hayri İNÖNÜ ve derneğimiz yönetim kurulu başkanı Burak DURUMAN’ın gerçekleştirdiği Onkoloji Günü, basın toplantısıyla başladı.

Cigna Finans, Arzum, Avon, Mojabuka başta olmak üzere bir çok markanın da stand açtığı etkinlik alanında, ayrıca sağlıklı yaşama dair bilgilerin verildiği diğer çadırlar da vardı.

USLA Yemek akademisinin çadırında, sağlıklı ve lezzetli pişirme teknikleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken; NFS Akademi’nin çadırında da doğru nefes alma teknikleri hakkında uygulamalar yapıldı.

Grudwara Ashram çadırında meditasyon ve yoga uygulamaları yapılarak, günlük hayatın stresinden arınan ziyaretçiler, Florence Nightingale Hastanesi’nin çadırında da sağlık kontrollerini yaptırma fırsatı buldular.