1-7 Nisan 2018 Kanser Haftası

3 Nisan 2018 Salı günü, Sait Halim Paşa Yalısı'nda "Kanserde erken teşhisin hayati önemine" vurgu yapmak ve Türkiye'nin kanser karnesini değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledik. Başkanımız Burak Duruman'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıya, yönetim kurulu başkan vekilimiz Genel Cerrah Op. Dr. Murat ATAY, Medikal Onkolog Prof. Dr. Yeşim ERALP ve yönetim kurulu üyemiz Prof. Dr. Refik KİLLİ de katıldı ve kanser teşhis ve tedavisindeki yeni gelişmeleri basın mensupları ve misafirlerimizle paylaştılar.

Ulusal basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, bizlere Safiye SOYMAN, Betül DEMİR gibi halkın gönlüne taht kurmuş sanatçı ve iş insanları da eşlik ederek, erken teşhis çağrımıza destek verdiler.